24 mrt 2024

NADIA DEKONING NEEMT AFSCHEID ALS VOORZITTER

Auteur: Fovig

 

Beste allen,

Het is met spijt in het hart dat  ik jullie laat weten dat ik (na diepgaand wikken en wegen) besloten heb om, vanwege persoonlijke redenen, mijn mandaat van voorzitter en bestuurslid bij FOVIG op te zeggen.
Deze beslissing nemen was niet gemakkelijk, maar de twee laatste jaren zijn beproevend geweest.
Het wegglijden van zijn verstandelijke capaciteiten en het uiteindelijk overlijden van mijn vader,  de ziekte, de harde lijdensweg en het overlijden van mijn schoonbroer, wegen nog steeds zwaar door. Bijstand verlenen in de moeilijke periode waar mijn zus nu nog altijd doorgaat, en zorg voor mijn moeder dragen, vragen heel wat extra energie en inzet.
Die bijstand en die zorg verlenen wens ik nu prioriteit te geven.

Van in het begin is het, als voorzitter van FOVIG, altijd  mijn motto geweest om te zorgen dat FOVIG sterker werd. Ik heb mij hiervoor sinds 2013 voor 100% ingezet en ben hiervoor ook dikwijls buiten mijn comfortzone moeten treden. Maar voel nu dat die kracht uit mijn handen aan het glippen is.
Met een gevoel van tevredenheid blik ik in elk geval terug op ons sterk traject van de laatste 10 jaar.

Wij staan als FOVIG nu een heel stuk verder dan 10 jaar geleden en worden bij vele belangrijke stappen in het beleid, maar ook in samenwerking met andere verenigingen gevraagd om mee te denken. Daar voel ik mij goed bij, maar al deze stappen moeten ook begeleid en ondersteund worden door een nieuwe voorzitter die er veel meer energie kan insteken dan het voor mij nog mogelijk is.

ik wens jullie allen alvast van harte te danken voor wat jullie voor mij hebben betekend tijdens mijn traject als voorzitter. De vriendschap en de appreciatie die ik heb mogen ontvangen zal ik altijd blijven meedragen.
Ik heb heel veel respect voor jullie allen die zo opkomen voor onze gasten.

Het gaat jullie allen goed.
Met heel veel waardering en beste groeten

Nadia

EEN AANGEPASTE PLOEG

Op 19 maart 2024 stelde de algemene vergadering van FOVIG een aangepaste bestuursploeg en nieuwe voorzitter aan.  In het bestuur werden de functies van ondervoorzitter en secretaris toegewezen.
Die bestuursploeg vind je terug vanuit het menu bovenaan via WIE ZIJN WE > BESTUUR of rechtstreeks via deze link.

TERUGBLIK

In het lentenummer van het FOVIG-ledenblad vind je een terugblik op het voorzitterschap van Nadia en haar persoonlijk engagement voor FOVIg en de sector personen met een handicap.
Je kreeg dit intussen wellicht al per post maar je kan het ook vinden op deze website vanuit het menu bovenaan AANBOD > PUBLICATIES > LEDENBLAD  > 2024  |  JAARGANG 40 of rechtstreeks met deze verwijzing.

Vraag het aan Fovig